Telefoni:

017 851 706

Orari i punës:

08:00 - 20:00 (përveç të dielave)

20+

Vite në biznes

120+

Produkte të reja
në shitje

5000+

Klientë të kënaqur

Rreth nesh

Ndërmarrja private tregtare “EBB-Blendicom” nga Bujanoci merret me shitjen e produkteve të ndryshme të amvisërisë si, teknikë të bardhë, televizorë, sanitari, ngrohje, ujësjellës dhe kanalizim.Ndërmarrja private tregtare “EBB-Blendicom” është themeluar në vitin 2002. Në fillim merrej me shitjen e teknikës së bardhë kryesisht si dhe servisimin e tyre, pastaj shitje dhe instalime elektrike për të vazhduar me rritje graduale duke u zgjeruar në lëmin e ujësjellësit & kanalizimit, ngrohjes qendrore, sanitarisë, pajisje per ftohje e shumë produkte tjera…Tani “EBB-Blendicom” veprimtarinë e vet e zhvillon në objektin e ri me një hapësirë prej 1500 m2.

Partnerët tanë

Lokacioni